Färnebofjärdens nationalpark

Snöskovandring 10/2

Vill du prova på en ny aktivitet på snön?

Kom och gå snöskor i tillsammans med Multiadventures. Vi passar in snöskorna och går igenom gångteknik sedan bär det av in i det vita. Har vi tur får vi syn på färska spår i snön eller kanske något djur som inte gått i vinterdvala. Vi kommer gå med snöskorna i ca 1 timme.

Plats: Huvudentrén till nationalparken, i Sevedskvarnsområdet på Mattön. Samling vid informationsskyltarna. Koordinater WGS 84 60.27040, 16.90757.

Tid och datum: Kl. 14:00-15:00 söndag 10/2.

Pris: 200 kr/person. Betalning med Swish eller kontanter på plats.
Begränsat antal platser. Skostorlekar 35-50

Föranmälan senast två dagar innan till Jack Hicks (vänligen ange ungefärlig skostorlek och vikt);
073-24 37 821, info@multiadventures.se.

Vid ofördelaktig väderlek (för lite snö eller snöstorm) förbehåller vi oss rätten att ställa in och meddelar i sådant fall kvällen innan turen.

Vi genomför fler turer, även längre turer, vid förfrågan. Vi hyr även ut snöskor för 300kr/dag.

Arrangör: Multiadventures Sweden