Färnebofjärdens nationalpark

Gäddjakt 20/10, 22/10, 29/10

Följ med ut på fiskeäventyr med Äventyrsservice!

Vi följer med guiden Johan Wadén i Äventyrsservice´s toppmoderna och fullutrustade gäddfiskebåt för aktivt spinn- och flugfiske efter gädda och abborre, i Färnebofjärdens nationalpark. Vi bedriver catch and release under våra fisketurer. Båten är full av beten och fiskeutrustning. Men vill du använda ditt favoritspö och bete så får du naturligtvis även ta med din egna utrustning!

Gäddjakten startar och slutar vid entrén till naturum.
Total tidsåtgång ca 8h. Samling kl 07.30, sluttid ca 15.00-16.00.

Medtag egen matsäck för dagen (vi äter matsäcken i båten) samt kläder efter väder. (Rekommenderas att klä sig enligt lager på lager principen med ett vatten och vindtätt yttre lager). Maximalt antal fiskare / tur 4st + guide. Meddela vid bokning om ni har flugfiskat tidigare och önskar testa det under dagen. Är ni spinnfiskare i grunden meddela då vid bokning om ni vevar med höger eller vänster hand samt om ni har vana av fiske med multiplikatorrullar.

Bokningsbara datum: 20/10, 22/10, 29/10. För att garanterat turen ska bli av behövs minst en anmälan exakt en vecka innan turen startar. Annars förfaller automatiskt erbjudandet.

Pris per person 1000 kr + fiskekortspris på ca 165 kr/person. Eventuellt + 50 kr extra för ytterligare ett fiskekortsområde.

Föranmälan senast en vecka innan aktuell tur, till: Johan Wadén 070-651 73 35, info@aventyrsservice.se.