Färnebofjärdens nationalpark

Händer i april

Vi inleder april med Påsklovskul i naturum, 30/3-8/4! Kom och pyssla påskharar, gå tipspromenad och testa vår påskjakt! Onsdag 4e april får vi ta del av resultaten från de senaste undersökningarna av laxfiskar i Dalälven. Lördag 21a april visar vi att nedskräpning inte är ok, och går tillsammans ut och plockar skräp i omkring Gysinge. Lördag 28e april kan du följa med ut på en morgonvandring för att lyssna till vårfåglarnas konsert när den är som bäst. Vi avslutar april med en Ormsafari, sön 29e april! Tillsammans med en kräldjursexpert går vi ut i nationalparken och letar efter ormar, ödlor och grodor. Läs mer om aprilaktiviteterna i programmet nedan. Vill du få våra månadsprogram till din mail? Skicka ett mail till jessica.berg@lansstyrelsen.se och skriv Månadsprogram i ämnesraden, så lägger vi till dig i vår maillista! Varmt välkomna!