Sök
Fulufjällets nationalpark

NYHETER

22 februari 2018

Fulufjället

Ny stugvärd vid Rösjöstugorna

Nu har Rösjöstugorna uppe på Fulufjället fått en ny arrendator och stugvärd. Efter 16 år som stugvärd lämnar Don McCillicuddy över till Tommy Lönnebacke från Dala-Floda.

8 januari 2018

Fulufjället

Uppdaterad folder om Fulufjället

Nu har vi uppdaterat foldern om Fulufjället. Den nya tillgängligjorda stigen är med, och hjälptelefonerna är på rätt plats på kartan.

28 december 2017

Fulufjället

Lavinfara!

Det har kommit mycket snö de senaste dagarna så nu är det stor risk för laviner.

6 december 2017

Fulufjället

Toaletter avstängda!

På grund av att dörrarna till toaletterna i vårt servicehus vid naturum inte stängts ordentligt har vattnet frusit och vi har därför stängt av vattnet och låst hela byggnaden.

11 september 2017

Fulufjället

Vi söker entreprenör till Rösjöstugorna

Efter 15 år vid Rösjöstugorna i Fulufjällets nationalpark söker sig vår nuvarande stugvärd mot nya utmaningar. Nu söker vi efter en ny entreprenör som både kan vara stugvärd och fortsätta arbetet med att utveckla naturturismen i parken. Tillträde februari 2018.

7 juli 2017

Fulufjället

Ledarbeten

Vi jobbar med att förbättra våra leder hela sommaren, men tillfälliga skyltar visar dig alternativ vägar.

7 juni 2017

Fulufjället

Hjälptelefoner flyttade

I vinter har polisen flyttat två av tre hjälptelefoner på Fulufjället. Alltså stämmer inte den information som finns i länsstyrelsens folder om Fulufjället, eller på gamla versioner av lantmäteriets Fjällkarta.

23 februari 2017

Fulufjället

Lilla Tangsjöstugan - ny uthyrningsstuga

Nu går det att hyra Lilla Tangsjöstugan i nationalparkens centrala del. Det är en uthyrningsstuga, och hela huset hyrs ut per natt eller veckovis. Stugan ligger mycket vackert vid Tangsjön och har ett minst sagt ogenerat läge.

2 februari 2017

Fulufjället

Fjällsäkerhetsappen

För en tryggare fjälltur - ladda ner Fjällsäkerhetsappen! Här kan du bland annat lämna färdmeddelande och se fjällkartan.