Sök
Söderåsens nationalpark
En diplomerad guide vänd mot kameran håller i en naturlektion för barn som står framför henne. Vi ser ryggarna på barnen och en och annan vuxen.

Samarbetspartners och diplomerade guider

Aktörer som har aktiviteter för besökare i eller i direkt anslutning till en nationalpark har möjlighet att bli samarbetspartner till nationalparken. Hos naturum Söderåsen kan aktörer också välja att bli diplomerad guide.

Om upplevelsen

Våra samarbetspartners har fått en utbildning i varumärket Sveriges nationalparker och vad det innebär att vara verksam i en nationalpark. Efter utbildningen får samarbetspartnern rätt att använda logotypen för samarbete och kan därmed tydligt visa att de är ambassadörer för Söderåsens nationalpark.

Tillsammans bidrar vi till att du som besökare får en bra upplevelse i samband med ditt nationalparksbesök. 

Våra samarbetspartners är, listade alfabetiskt:

Force of Nature

Force of Nature är ett forsknings- och naturbaserat Surf och Friluftsföretag som anordnar kompletta events i form av bl.a. vandringar, mindfulnesskurser i naturen samt föreläsningar m.m. både till privatpersoner och företag.  

If I can't bring nature to people, I will bring people to nature! -Felicia Eckersten, Grundare av Force of Nature.

NaturService 
KOPPARHATTEN

 

Häng med en erfaren och diplomerad nationalparksguide. Spana skalbaggar, spår efter djur eller förkovra er i nationalparkens geologi, biologi, kultur och sägner. 

NaturService Kopparhatten ger er ett anpassat pris efter tid, grupp och innehåll. 

Pensionat Söderåsen

 

Plura Divisa
 

Som entreprenör inom ekoturism tar jag endast mindre grupper så att vi inte gör för stora avtryck. 

Dessutom kan vi enklare röra oss i naturen så det passar hela gruppen, både tidsmässigt och terräng.

Söderåsens turridning

"" 

 

Diplomerade guider:

Aktören har gjort ett test som visar på en förståelse för nationalparken och kan genom naturum ha guidade turer i Söderåsens nationalpark:

Mindtrekking

""

Guidade vandringar med utbildad naturvägledare med inslag av återhämtning/mindfulness och natur/kultur. 

Myricas

Det finns många sätt att närma sig naturen; genom förundrat utforskande, hantverk, folktro och sägner, ekologi, sinnesövningar, lekfullhet och artkunskap...

Följ med mig ut för att uppleva mer och få naturförståelse.

Nationalparksguiderna

Vi guidar dig på ditt vis! Vill du fördjupa dig i nationalparkens unika miljö. Vi erbjuder guidning av certifierade guider och förutom till fots kan vi arrangera guidningar på hästryggen, teamutbildningsaktiviteter, svamp exkursioner etc. Vi skräddarsyr helt enkelt en guidning just för er!

Wilda Sport & Outdoor 

""

Guidade vandringar och löparrundor som ger dig natur, kultur, historia, sägner, anekdoter och hälsa i en storslagen miljö.

Tid

Hela året

Övrigt

Vill du veta mer om det här är något för dig? Kontakta naturum!

×