Webbplatsen använder kakor (cookies) för att fungera på ett bra sätt. Här kan du läsa mer om hur vi använder kakor!

Läs mer
Söderåsens nationalpark
Närbild av nyutsprunget boklöv.

Samarbetspartners

Aktörer som har aktiviteter för besökare i eller i direkt anslutning till en nationalpark och som har gått en särskild aktörsutbildning har möjlighet at bli samarbetspartner till nationalparken.

                                                   

Vill du veta mer?
Skicka ett mail till Guillermo Chaminade med dina frågor och funderingar.

C/O Nature

Med C/O Nature får ni minnen för livet!

Vi skräddarsyr upplevelserna efter era behov, oavsett om ni söker efter äventyr, roliga aktiviteter eller stillsam reflektion. Vandring, Matlagning över öppen eld och Skogsbad är ett par av sakerna som vi erbjuder dig.

Carina som driver C/O Nature in Skåne AB är Certifierad Naturguide, Certified Interpretive Guide, Friskvårdsguide, entreprenör inom Ekoturism samt utbildad ledare för Låglandsvandring.

Välkommen ut!

Force of Nature

  

Force of Nature är ett forsknings- och naturbaserat surf- och friluftsföretag som anordnar kompletta events i form av bland annat vandringar, mindfulneskurser i naturen samt föreläsningar m.m. både till privatpersoner och företag.  

"If I can't bring nature to people, I will bring people to nature!"
Felicia Eckersten, grundare av Force of Nature.

Magic walks in Sweden

Vandringar med fokus på vacker natur, historia och sägner. Att få se och uppleva vår natur med kropp, sinne och själ gör stora avtryck i oss men litet avtryck i naturen. 

Visionen är att återskapa kontakten med naturen och dess läkande egenskaper.

Alexandra som driver Magical walks in Sweden är diplomerad Naturguide, Friskvårdsguide och entreprenör för Ekoturism.

Pensionat Söderåsen

  

Pensionat Söderåsen erbjuder övernattning i fräscha rum med bed and breakfast-service och i två självhushållningslägenheter på den rofyllda och naturnära anläggningen inom gångavstånd från nationalparken och Skäralid. Det finns konferensmöjligheter, en stor tomt för härligt umgänge och roliga aktiviteter, matlagning i utekök för grupper samt cykeluthyrning.

Pensionat Söderåsen är en perfekt bas för upplevelser på Söderåsen!

Plura Divisa  

  

Som entreprenör inom ekoturism tar jag endast mindre grupper så att vi inte gör för stora avtryck. Dessutom kan vi enklare röra oss i naturen så det passar hela gruppen, både tidsmässigt och terräng.

Söderåsens Forsgård

  

På Söderåsens Forsgård vill vi erbjuda det där lilla extra som både blir personligt och hemtrevligt. Vi erbjuder som mest 62 sängplatser på gården, som är anpassad för funktionshindrade.

Vi kan anordna allt från B&B, veckouthyrning och läger till bröllop, kickoffer och myshelger. Våra lokaler håller hög standard med bland annat kaklade badrum och öppen spis. Maten är viktig för oss på Söderåsens Forsgård, och vi lägger stor vikt vid den hemlagade menyn. Kvaliteten på råvarorna är hög, och vi använder i möjligaste mån lokala och svenska råvaror.

Vi erbjuder aktiviteter av olika slag som t.ex. turridning på islandshästar, fiske, bad i källvatten, vedeldad bastu, guidade naturvandringar, ridsjukgymnastik. Varmt välkomna!

Söderåsens turridning

  

The Urban Balance club

  

Med en forskningsbaserad metod (skogsbad - Shinrin Yoku) tar Urban Balance club med dig ut på naturturer där du har möjlighet att upptäcka naturens små detaljer, hitta en ny dimension av återhämtning och uppleva en naturnärvaro utöver den du upplever när du t ex promenerar eller joggar i skogen.

Grundaren av företaget, Lotta Ihse, är bland annat certifierad naturguide av Naturturismföretagen och skogsbadsguide från Scandinavian Nature & Forest Therapy Institute.

Företaget arbetar med hållbarhet i alla de tre dimensionerna och anordnar allt från kortare tvåtimmarsturer och vandringar till flerdagsarrangemang i kombination med bland annat yoga och breathwalk.

Arrangemang för både privatpersoner och företag samt öppen för samarbeten med hållbara boenden och andra företag inom turism.

 

Information om hur du kan bli diplomerad guide hittar du i menyn till vänster eller om du följer länken nedan.

Dela med dina vänner

Dela den här sidan med dina vänner på Facebook, Twitter och via mail.