Björnlandets nationalpark

Guidningar 2020

Under 2020 ordnar vi flera guidade turer i nationalparken. Alla aktiviteter är gratis. Du behöver själv ordna transport. Viss samåkning kan arrangeras via Tomas Staafjord. Välkommen!

Informationen uppdateras eftersom. Håll utkik här och på vår Facebook-sida.

INSTÄLLT: NATIONALPARKERNAS DAG söndag 24 maj

Vi har beslutat att ställa in guidningen på grund av situationen med covid-19.

SKOGSHISTORISK VANDRING tisdag 11 augusti

Denna exkursion ordnas i samverkan med Skogshistoriska sällskapet. Anmälan via föreningen. Antalet platser är begränsat.

Guide: Tomas Staafjord/parkförvaltare. Erik Valinger och Johan Renström/Skogshistoriska sällskapet.

Tid och plats: 10.00 vid entré Angsjö

HÖSTHISTORIER I ELDENS SKEN fredag 9 oktober

Har du en spännande historia att berätta? Kanske från älgjakten eller magiska möten i skogen. Skogen rymmer många berättelser och denna kväll kan de berättas i eldens sken vid den tillgängliga rastplatsen i entré Angsjö. Kvällen som fungerar för alla åldrar. Kanske kan någon berätta om hur det vara att leva här i trakten förr i tiden?

Guide: Tomas Staafjord

Tomas Staafjord