Färnebofjärdens nationalpark

Vinnarna i fototävlingen utsedda!

Tack för att ni röstat på era favoritbilder i vår fototävling Nationalparken i bilder 2017! Nu har vi tre vinnare! 1a plats: Susanne Sköldås, 2a plats: Andreas Petersson och 3e plats: Gustav Wikström Stort grattis till er! I år blev det alltså Tinäsområdes trollskog som tog hem vinsten. Andra priset knep en pigg utter, och på tredje plats hamnade en stämningsfull vy från Lisslen. Dessa bilder trycks upp som canvastavlor som kommer att pryda naturum under maj, och därefter skickas som vinster till vinnarna. Bland er som röstat har vi dragit tre vinnare som vinner varsin bok. Dessa personer är Eva Hedström, Henrik Waern och Curt Holzinger. Stort grattis till er också! Vi vill återigen tacka er alla som medverkat i vår tävling!