Till innehåll på sidan Sök

NYHETER

21 juli 2020

Ta bussen till Skuleskogen

Mellan den 21/7 och den 9/8 kan du åka buss till och från Entré Syd och Väst.

13 juli 2020

Trångt vid Entré Syd

Parkeringen vid Entré Syd blir överfull i princip varje dag nu under högsäsongen. Vissa dagar blir det så trångt med bilar att det kan vara svårt att vända om du väl kör in. Välj Entré Väst eller Nord istället.

30 mars 2020

Öppna stugor och Covid -19

De öppna stugorna i nationalparken kommer fortsatt att hållas öppna. Men med anledning av covid-19 avråder vi från planerade stugturer. Ersätt dem med en eller flera dagsturer i stället.

3 februari 2020

Vinter i nationalparken

Nu är det vinter i Skuleskogen, i alla fall i högre terräng. Entré Väst bjuder på rikligt med snö denna annars så milda och snöfattiga vinter.

11 december 2019

Ny stuga invigd

Den andra advent invigde landhövding Berit Högman den nya övernattningsstugan vid Skrattabborrtjärn. Vandrare och skidåkare kan nu återigen rasta eller sova över på den gamla fäbodplatsen mitt i nationalparken.

11 oktober 2019

Skuleskogen

Renovering av stigen ner till Kälsviken

Den tillgänglighetsanpassade stigen/spången som går ner till Kälsviken kommer att stängas av fr.om. 2019-10-11 för renovering. Gående hänvisas till ett fyrhjulingsstråk som kommer att snitslas upp men personer med rullstol/rullator kommer inte att kunna ta sig förbi under arbetet utan hänvisas till den Norra och Västra entrén. Arbetet beräknas pågå i ca 3 veckor. Om man har frågor om arbetet så kan man kontakta Edvin Rapp: 0702127496.