Till innehåll på sidan Sök
Färnebofjärdens nationalpark

Stora utmaningar att restaurera Tyttboforsarna - Digital föreläsning

Vad innebär det att restaurera ett vatten? Vad kan man förvänta sig för resultat av restaureringsåtgärder i Tyttboforsarna? Detta är några frågor som Dalarnas länsfiskekonsulent Håkan Danielsson kommer att besvara under föreläsningen.

Om upplevelsen

Tyttboforsarna i Färnebofjärdens nationalpark har använts flitigt för flottning, och de omfattande flottledsrensningarna innebar försämrade förutsättningar för flertalet fiskarter. Nu har arbetet med att återställa Tyttboforsarna till ett mer naturligt tillstånd inletts.

Datum och tid

Onsdag 26 januari, klockan 18.30-19.30. Vi önskar att du loggar in 18.15, så att vi hinner hjälpa till med eventuella inloggningsproblem. Föreläsningen börjar sedan 18.30.

Föreläsningen är kostnadsfri och genomförs via Teams livehändelse.

Anmälan senast 25 januari kl. 16.00

Anmäl dig via denna länk (Studiefrämjandets hemsida):

VIKTIGT! Direkt efter din anmälan får du ett bekräftelsemejl från Studiefrämjandet. Kolla att det inte hamnat i skräpposten.
NOTERA! Dagen före föreläsningen får du ett mejl med länken till föreläsningen.

Frågor

Frågor kring föreläsningen ställer du till Jessica Berg, naturum, jessica.berg@lansstyrelsen.se, 010-225 15 50, eller Carina Carlsson, verksamhetsutvecklare, Studiefrämjandet, carina.carlsson@studieframjandet.se, 026 -280 54 60.
Föreläsningen arrangeras av Biosfärområde Älvlandskapet Nedre Dalälven och Färnebofjärdens nationalpark i samarbete med Studiefrämjandet.

Onsdag 26/1 kl. 18.30

Teams livehändelse