Till innehåll på sidan Sök
Färnebofjärdens nationalpark
I en skogsglänta står en man står bakom ett bord med naturums logga på.

Träffa en naturumvärd ute

Naturum har flyttat ut!

Om upplevelsen

I rådande läge fortsätter naturum Färnebofjärden att hålla stängt, och vi har istället flyttat ut i nationalparken, till er besökare.

I oktober finns en naturumvärd på plats vid nationalparkens huvudentré (hitta hit) lördagar och söndagar kl. 11-14. Fredagar står vi utanför naturumhuset i Gysinge kl. 11-14.

Under höstlovet vecka 44 finns vi på plats utanför naturumhuset måndag 26/10 - söndag 1/11 kl. 11-14, och vid nationalparkens huvudentré lördag 31/10 och söndag 1/11 kl. 11-14.

Vi hjälper dig med tips på vad som finns att se och göra i Färnebofjärdens nationalpark och erbjuder även viss försäljning (betalning via Swish). Till nationalparkens huvudentré har vi med oss vykort, pins, bokmärken, och tygmärken. Då vi står vid naturumhuset har vi ett bredare utbud av försäljning (även böcker, mjukisdjur, spel, affischer, kikare, bordstabletter mm).

Vi tycker det är glädjande att så många hittar ut i naturen! Tänk på att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer att stanna inomhus om du är sjuk och inte gå ut i grupp om du tillhör en riskgrupp.  Håll även avstånd till andra.

 Ta hand om varandra!
/Bästa hälsningar från naturumpersonalen

Tid

Oktober 2020

×