Till innehåll på sidan Sök
Färnebofjärdens nationalpark

Vem är skogens konung?

Välkomna till vår nya spännande barnaktivitet där vi lär känna våra stora däggdjur på ett annorlunda sätt. Varje onsdag och fredag kl. 13-13.30 utanför naturum, under perioden 1/7-14/8.

Om upplevelsen

Hur tungt är ett älghorn, hur mjuk är en lodjurspäls och hur stora tänder har björnen? Kom och se och känn själva! Vi tittar på skallar, pälsar och horn och fundera över vad djuren äter och hur de lever ute i våra svenska skogar.

Aktiviteten äger rum utomhus, pågår max 30 minuter och är lämplig för barn från ca 4 år. Samling utanför naturum Färnebofjärden, Gysinge.

Obs! Begränsat antal platser, föranmälan till naturum, farnebofjarden@lansstyrelsen.se, 010-225 15 16. Ange namn, telefonnummer samt barnens ålder vid anmälan, tack.

Vi ber er följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer om att stanna hemma om ni har symptom eller tillhör en riskgrupp, samt att hålla avstånd till varandra.

Vi har nu mindre grupper vid våra aktiviteter för att kunna hålla avstånd till varandra. Aktiviteten kan komma att ställas in med kort varsel om restriktionerna ändras.

Varmt välkomna!

Foto: Rikard Orvegård

Tid

Varje ons o fre kl. 13-13.30 under perioden 1/7-14/8

Plats
Utanför naturum, Gysinge
Speciell utrustning

Kläder efter väder

×