Store Mosse nationalpark
Närbild på amiralfjäril sittandes på en rosa kärleksörtFoto: Sofie von Knorring

Samarbetspartners

Aktörer som har aktiviteter för besökare i eller i direkt anslutning till en nationalpark har möjlighet att bli samarbetspartner till nationalparken.

Samarbetsloggan

Våra samarbetspartners har fått en utbildning i varumärket Sveriges nationalparker och vad det innebär att jobba i en nationalpark. Efter utbildningen får samarbetspartnern rätt att använda logotypen för samarbete med Store Mosse nationalpark.

Genom att visa att aktören samarbetar med Store Mosse nationalpark kan vi tillsammans bidra till att du som besökare får en bra upplevelse i samband med ditt nationalparksbesök.

Är du intresserad av att bli samarbetspartner med nationalparken? Kontakta naturum:

Bjorsbo Forest & Lake Hideaways 

Bjorsbo Forest & Lake Hideaways är en liten camping mitt i skogen vid en skogssjö. Du kan boka vedeldad bastu och guidade naturupplevelser med häst. Bada och fiska, eller ta en tur i roddbåten.

Enets Marmeladeri, Bageri & Catering

Enets erbjuder matlagning i nationalparken och picknickkorgar utöver det vanliga. Med fokus på klimatsmarta och närproducerade råvaror i säsong får ni en komplett och hållbar måltid med er ut i naturen. Pris efter aktivitet och antal deltagare.

Eriks Bädd och Pentry

Erbjuder komfortabla färdigbäddade sängar och möjlighet till självhushåll nära Store Mosse nationalpark.

Carinas träningsverk

Rörelse, akupunktur och natur - en perfekt kombination för din hälsa.
Carinas träningsverk erbjuder guidade turer med cykel, kanot och vandring.

Vandra med André

Vandra med André erbjuder natur- och vandringsupplevelser för tyskspråkiga gäster.

Vandrarhem Store Mosse, gårdarna Lövö och Svänö

Här har tiden stått still och du får hämta vatten ur pump på gården. Här är det lugn och stillhet som råder. Upplev natur och djurriket på riktigt. Exotiskt boende utan el och indraget vatten.

Lövö

Lövö är ett av två vandrarhem belägna i Store Mosses nationalpark. Lövö ligger i den sydvästra delen nära de höga skogsklädda rocknarna. 

Svänö

Svänö vandrarhem är beläget i Store Mosses nationalparks norra del utmed Kävsjöleden. Här kan du njuta av att ha natur och djurliv runt knuten. 

Dela med dina vänner

Dela den här sidan med dina vänner på Facebook, Twitter och via mail.